Puristamme mehun omenoistasi.

Vain 20 minuutin päässä Vaasasta voit muuttaa omenasi ihanaksi omenamehuksi, josta voit nauttia ympäri vuoden. Nauti kauniista maatilaympäristöstä odotellessasi tai käy kävelyllä suuressa omenatarhassa

Mehustamo ja varaus aukeavat elokuussa. Seuraa Facebookia ja Instagramia.

Varaa aika ennen kuin poimit omenasi. Sesonkiaikana ajat voivat mennä nopeasti ja omenasi saattavat pilaantua odottaessa.

Joskus on mahdollista tuoda omenasi ilman ajanvarausta, jolloin käsittelemme ne, kun meillä on aikaa, ja ilmoitamme teille, kun valmis mehu voidaan noutaa. Soita kuitenkin etukäteen tarkistaaksesi tilanteen!

Lue ennen tuloasi

Hyvä tietää ennen kuin tulet omenoidesi kanssa

Me puristamme mehun omenoistasi. Mehun laatu riippuu omenoiden laadusta. Hyvät omenat -> hyvää mehua.

Varaa aika ennen kuin poimit omenasi

Sesonkiaikana mehustamossa voi olla paljon ruuhkaa, joten varaa aika ennen kuin poimit omenasi. Usein voit kuitenkin tuoda omenasi meille, ja mehustamme ne, kun ehdimme, ja ilmoitamme sinulle, kun mehu on noudettavissa.

Vähintään 50 kg

Laitteemme ovat suhteellisen suuria, emmekä voi ottaa vastaan pienempiä määriä kuin noin 50 kg kerrallaan. Tämä vastaa noin 5 muovipussillista omenoita ja tuottaa yleensä noin 20–30 litraa mehua.

Emme ota vastaan hedelmiä eläinaitauksista

Tartuntariskien vuoksi emme voi ottaa vastaan hedelmiä eläinaitauksista, jotka saattaisivat kontaminoida laitteistomme.

Nopea palvelu

Jos olet varannut ajan ja saavut ajoissa, mehustaminen kestää yleensä noin 20 minuuttia.

Ei lisäaineita

Meillä ei käytetä lisäaineita, vaan mehusi on puhdas luonnontuote. Mehu pastöroidaan ja pakataan käteviin bag-in-box-pakkauksiin, jotka säilyvät yleensä vähintään vuoden.

Kilpailukykyiset hinnat

Yksi laatikko (3 litraa) pastöroitua mehua maksaa 7,00 €. Vähimmäismäärästä 50 kg saat yleensä noin 5–10 laatikkoa riippuen omenoiden laadusta.